Aanleg


Van grondwerk naar groene buitenruimte

Goed grondwerk vormt de belangrijke basis van iedere groene buitenruimte. Een kleine verandering in uw tuin, een volledige renovatie of een compleet nieuwe tuin, wij denken graag met u mee! De ervaren en vakkundige medewerkers van Hoveniersbedrijf Martijn Buld werken met veel gevoel aan iedere vernieuwing.

Het grondwerk, de verhardingen, eventuele vlonders en waterpartijen worden als eerste uitgevoerd. Nadat dit ‘fundament’ gereed is, kan worden gestart met de 'groene' werkzaamheden: het aanbrengen van de beplanting en het gazon. Uw tuin kan de finishing touch krijgen door een zorgvuldige afwerking met verlichting, potterie en tuinmeubelen. Tijdens de gehele uitvoering houden we u goed op de hoogte van de ontwikkelingen en de planning. Zo houdt u prima zicht op de voortgang.

U mag veel verwachten van Hoveniersbedrijf Martijn Buld. Onze service houdt niet op na de aanleg: binnen een jaar komen we terug om te bezien of uw droomtuin nog helemaal naar uw wens is. Zijn er beplantingen afgestorven, dan komen wij deze vervangen. Kosteloos, dat spreekt voor zich. En ook met aanvullend advies staan we u graag met raad en daad terzijde.

Erfafscheidingen
Schuttingen garanderen u direct privacy in de tuin. Er zijn veel varianten om uit te kiezen. Van scherm tot losse planken of gaasmat en van vuren tot hardhout. Ook met schuttingen is een groene, sfeervolle uitstraling mogelijk. Een weloverwogen keuze van de beplanting draagt hieraan bij. Ook een pergola zorgt voor een losser, sfeervol aanzien. U zit liever niet helemaal afgescheiden, maar wenst wel enige privacy? Dan zijn erfafscheidingen, zoals een smeedijzeren hekwerk of een houten tuinhek, een prima oplossing. Het plaatsen van poorten, over bijvoorbeeld de oprijlaan, hoort ook tot ons werkpakket. Hier is ook de mogelijkheid om dit electronisch aan te drijven.

Contact

Hoveniersbedrijf Martijn Buld
ContactgegevensNeem direct contact op


Twitter