Boomverzorging


Boomverzorging: een ècht specialisme

Boomverzorging is een echt specialisme. Hoveniersbedrijf Martijn Buld beheerst deze bijzondere discipline tot in de puntjes. Alles wat groeit en bloeit heeft immers onderhoud nodig. Ook de statige eik, de fiere beuk of de hoogstam fruitbomen op leeftijd.

Vaak worden deze grotere, groene elementen die zo belangrijk zijn voor het aanzien van een tuin of park vergeten. Met soms vervelende gevolgen, zoals schade aan uw eigen of aan andermans eigendom bij het plots afbreken van takken. Zorgvuldig onderhoud kan ook oude fruitbomen weer aanzetten tot goed dragen.

Hoveniersbedrijf Martijn Buld verzorgt het onderhoud van een groot aantal oude (monumentale) bomen. Wij kunnen ook voor u het snoeien, bemesten en begeleiden van uw bomen overnemen. Zo kunt u nog jarenlang en op verantwoorde wijze plezier beleven aan uw trots in de tuin!

Helaas krijgen ziektes wel eens vat op oude, groene monumenten. Als redding niet meer mogelijk is, kunnen wij deze zieke en onveilige bomen op verantwoorde wijze weghalen. Ook op de meest ontoegankelijke plaatsen.

Contact

Hoveniersbedrijf Martijn Buld
ContactgegevensNeem direct contact op


Twitter