Ontwerp

Uw nieuwe tuinindeling krijgt vorm

Een doordacht en creatief tuinontwerp vormt de basis voor onbezorgd en langjarig tuinplezier. Uw wensen vormen daarbij vanzelfsprekend het uitgangspunt. Wij zetten graag alle kennis en ervaring in om uw droomtuin te realiseren. Want bij het nieuw aanleggen óf herinrichten van een tuin is de voorbereiding één van de belangrijkste aspecten.

Om sfeer te proeven en de buitenruimte goed te inventariseren, komen we graag geheel vrijblijvend bij u langs. In dat gesprek zetten we uw ideeën en wensen op een rij. Vaak reiken wij dan al verschillende mogelijkheden aan, om te bezien waarnaar uw voorkeur uitgaat. Zo komt geleidelijk aan de ideale indeling van uw tuin tot stand.
Op basis van onze indrukken en uw wensen wordt daarna een verrassend en creatief tuinontwerp vervaardigd - volledig in kleur. Dit tuinontwerp wordt aan u gepresenteerd. Voorbeeldfoto's en -materialen zorgen er voor dat u een goed beeld krijgt van het ontwerp. Het ontwerp wordt gemaakt in 3D. Door deze 3D computer animatie krijgt u een nog betere indruk van verhoudingen, dieptewerking en hoogte’s.
Kijk hier voor voorbeeld ontwerpen.

Bij dit ontwerp ontvangt u een vrijblijvende prijsopgaaf voor de uitvoering. De kosten voor het ontwerp worden slechts dan in rekening gebracht wanneer het werk niet door ons wordt uitgevoerd. De hoogte van dit bedrag zal afhangen van de grootte van de tuin en de wensen van de klant.

Het is mogelijk, dat de tuin met enkele kleine ingrepen, zoals nieuwe bestrating of vernieuwen van de borders, al aan uw wensen voldoet. In dat geval kunnen de veranderingen worden uitgevoerd zonder een compleet ontwerp te vervaardigen.

Contact

Hoveniersbedrijf Martijn Buld
ContactgegevensNeem direct contact op


Twitter