BEREGENING

Beregening aanleggen

Het klimaat verandert, we krijgen hierdoor steeds vaker te maken met extreme hitte en droogte.
Dat je planten en gazon, op het juiste moment van de goede hoeveelheid water worden voorzien is van groot belang. Beregening kan hierbij helpen!
Een beregeningssysteem is afhankelijk van het ontwerp, de aanleg, het onderhoud én het management.
Onze specialisten helpen graag met een ontwerp op maat, het startpunt voor een goed beregeningssysteem
Wij hebben de kennis en kunde in huis om de complete beregening voor je aan te leggen.
Wil je ook de aanleg van jouw installatie verzorgd hebben? Bel of mail gerust.

Het aanleggen van een efficiënt en betrouwbaar beregeningssysteem is een belangrijk aspect bij het creëren en onderhouden van tuinen.
Vaak wordt ten onrechte gedacht dat een beregeningsinstallatie een flinke investering is. Maar een beregeningsinstallatie hoeft niet veel te kosten.
Het totale prijskaartje ligt, behalve aan de grootte van de tuin, nog meer aan de specifieke wensen van de tuinbezitter.

Van een basisuitvoering tot een volautomatische beregeningsinstallatie: onze specialisten helpen met het ontwerpen van een beregeningssysteem op maat. Omdat elke tuin, maar ook de wens van de eigenaar anders is, is beregening maatwerk.
Of het nu gaat om een kleine (stads)tuin, middelgrote achtertuin of een volledig aangelegd landschap. Bij onze kenners ben je aan het juiste adres voor het aanvragen van informatie of een op maat gemaakt beregeningsplan.

Wil jij een beregening aan laten leggen?

Bel ons voor een afspraak.