Over Hoveniersbedrijf Martijn Buld

Over Hoveniersbedrijf Martijn Buld

Ons hart gaat sneller kloppen van bijzondere projecten. Groot óf klein. We ontwerpen, leggen aan en onderhouden elke tuin. Particuliere tuinen én bedrijfstuinen. Daarbij hebben we aandacht voor tuinbeleving en duurzaamheid. Want een tuin is zoveel meer dan een aantal vierkante meters voor, achter of rondom een pand.

Het team van Hoveniersbedrijf Martijn Buld uit Ruinerwold (dichtbij Meppel) bestaat uit gespecialiseerde all-round hoveniers. We hebben alles in huis om van een tuin júllie tuin te maken. Van houtbewerker tot plantdeskundige. En van bestratingkenner tot tuinarchitect. Allemaal staan ze klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Bijzondere projecten

We zijn ambitieus en leergierig. Willen elk project tot een goed einde brengen. Worden gelukkig van bijzondere tuinen en mooie materialen. En gaan uitdagingen nooit uit de weg.

We willen helpen, ontzorgen en altijd iets unieks neerzetten. Daarom luisteren we naar jullie wensen en vertalen we deze naar een prachtige tuin om in te leven. We nemen alles uit handen en gaan pas weg als het echt af is. Dat beloven we.

Duurzaamheid

Werken in de natuur betekent ook dat we moeten zorgen voor het milieu. Voor de tuinen die wij aanleggen, denken we graag na over extra ruimte voor de natuur. We gebruiken graag planten, bomen en struiken waar je van kunt én mag eten. En waar vlinders, bijen en andere insecten op afkomen. Een tuin waarmee je de liefde voor de natuur doorgeeft aan (klein)kinderen. En waar zij alle ruimte krijgen om die natuur te ontdekken.

En we gaan verder. We maken geen gebruik van bestrijdingsmiddelen. Ook kiezen we bewust voor accumachines die zo weinig mogelijk brandstof verbruiken. Niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor onze medewerkers.

Jullie droomtuin realiseren?

Neem contact op.