Onze werkwijze

 Onze werkwijze

Heb jij een tuinwens? Dan komen we graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek vanuit Ruinerwold (dichtbij Meppel). Door samen te sparren, ontwikkelen we een goed plan van aanpak. We houden daarbij rekening met de grootste, maar ook de allerkleinste dingen. Wat zijn de wensen? Wat is mogelijk? Hoe gebruiken jullie de tuin? En willen jullie straks zelf tuinieren? Of gaan jullie voor gemak? We bespreken de wensen, ideeën en de bijbehorende kosten. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

1. Ontwerp

Bij een grote tuinmetamorfose gaat onze tuinarchitect aan de slag met de ontwerpen van jouw tuin. Een tuinarchitect is onafhankelijk, creatief en heeft oog voor originele tuinideeën. Slechts een kleine ingreep in de tuin nodig? Dan kunnen we vaak zonder ontwerp al starten.

2. 3D-presentatie

Voor de presentatie van het ontwerp ben je welkom op onze werklocatie, een prachtige woonboerderij in Ruinerwold. We presenteren onze ideeën, laten de bijbehorende materialen zien en geven inzicht in het kostenplaatje. Op het erf vind je een aantal soorten planten, bomen, materialen en veranda’s. Dat betekent dat je het direct kunt bekijken, aanraken en bewonderen.

3. Aan de slag

Starten is bij ons afmaken. We willen je niet onnodig lang in de weg zitten. Door efficiënt te plannen, gaan we goed aan de slag. De uitvoerder is er vanaf het begin tot het eind bij betrokken. Indien nodig regelt hij de vergunningen, licht hij de buurt in over eventuele overlast en zorgt hij dat de klus van A tot Z is voorbereid. Hoe groot of klein de klus ook is.

4. Nazorg

Wij zijn pas klaar als de tuin af is. We ruimen op, vegen aan en nemen al het afval mee. Je ontvangt een persoonlijke onderhoudsboekje met daarin alle informatie over de gebruikte materialen, planten en bomen in de tuin. Over 6 maanden komen we weer samen in de tuin om alles na te lopen. En heb je een vraag? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Toe aan een nieuwe tuin?

Maak snel een afspraak.