BOOMVERZORGING

Boomverzorging

Bomen in de tuin? Wij zijn er gek op. Het brengt de natuur nog dichter bij huis. Zeker als een boom vol in het blad zit, een gezonde stam heeft en misschien wel vruchten of noten geeft. Wil je jouw bomen mooi en gezond houden? Kies dan voor vakkundige boomverzorging door Hoveniersbedrijf Martijn Buld uit Ruinerwold (dichtbij Meppel). Want door bomen goed te verzorgen, heb je er nog jaren plezier van.

Bomen sterk en gezond houden, is een flinke klus. Je moet op het juiste moment en precies genoeg snoeien, juist bemesten en alert zijn op eventuele ziektes. Kies je voor boomverzorging door ons ervaren team? Dan ben je verzekerd van vakkundige verzorging.

Zieke bomen

We zien direct of een boom gezond is of niet. Een zieke boom kan met de juiste verzorging weer beter worden. Als we, met pijn in ons hart, concluderen dat een boom toch niet meer te redden is, of er ontstaan onveilige situaties, dan kappen we deze op een verantwoorde manier. Dit doen wij ook op moeilijk begaanbare plekken.

Optimale verzorging

Goede verzorging kan ervoor zorgen dat bomen die al jaren niet goed bloeien weer vruchten gaan geven. Met verstand van zaken maken we een plan van aanpak. En treffen we eventueel maatregelen bij aantasting of zwakke groei.

Direct hulp nodig?

Maak een afspraak met onze hoveniers!

IMG_8038

PROJECT BOOMVERZORGING

Boom verwijderen uit achtertuin m.b.v. torenkraan

IMG_4987

PROJECT BOOMVERZORGING

Divers klimwerk en snoeiwerk