Hovenier Hoogeveen

Hoveniersbedrijf in Hoogeveen

Droom je van strakke bestrating, bloeiende bloemen en een heerlijke loungeset? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een Hovenier in Hoogeveen. Hoveniersbedrijf Martijn Buld maakt jouw droomtuin werkelijkheid, door jou te ontzorgen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Is jouw tuin diep, klein of groot? Voor elke tuin in Hoogeveen hebben onze hoveniers een passende oplossing!

Ontwerpen van jouw droomtuin

Wanneer de hoveniers van Martijn Buld de opdracht krijgen om jouw tuin te ontwerpen, zullen ze eerst bij jou langskomen. We luisteren goed naar jouw wensen en adviseren jou over de mogelijkheden. Na dit kennismakingsgesprek zullen onze architecten aan de slag gaan aan de tekentafel om een goed ontwerp te creëren. Wij - als hoveniersbedrijf uit de regio Hoogeveen - vinden het belangrijk om tijdens ons ontwerpproces rekening te houden met duurzaamheid. Dit wil zeggen dat we rekening zullen houden met planten, bloemen en insecten.

Tuinaanleg door professionals

Is het tuinontwerp klaar en ben je als inwoner van Hoogeveen tevreden met de plannen van ons hoveniersbedrijf? Dan gaan we over op de volgende fase: het aanleggen van de tuin. Voordat de schop in de grond gezet wordt, zullen we de buren inlichten. Jouw hovenier nabij Hoogeveen in Ruinerwold (dichtbij Meppel, Zwolle) zal ervoor zorgen dat de overlast minimaal is en dat de aanleg voorspoedig verloopt. Ook tijdens het aanleggen houden wij ons bezig met duurzaamheid. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen en we kiezen bewust voor accumachines die minimale brandstof verbruiken.

Onderhoud door een hovenier nabij Hoogeveen

Wanneer de tuin eenmaal is aangelegd, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Je kunt in Hoogeveen zelf bezig met onkruid trekken, grasmaaien of schoffelen, maar deze klusjes kun je ook overlaten aan ons hoveniersbedrijf. Vakkundig onderhoud zorgt ervoor dat planten en bloemen optimaal groeien en bloeien. De hoveniers van Martijn Buld zullen regelmatig bij jou terugkomen in Hoogeveen (dichtbij Meppel). Nadat onze specialisten langs geweest zijn, kun je direct weer genieten van jouw prachtige tuin.

Hovenier in Hoogeveen inschakelen?

Plannen voor een nieuwe tuin? Neem dan vandaag nog contact op met ons hoveniersbedrijf, door te bellen naar 0522-202 090 of door een mail te sturen naar info@martijnbuld.nl. Welke wensen heb jij voor jouw voor- of achtertuin? Vraag onze hovenier nabij Hoogeveen om advies!

Jullie droomtuin realiseren?

Neem contact op.