TUINAANLEG

Tuinaanleg

Zie je het al voor je? De eerste warme zonnestralen van het jaar vallen neer op het nieuwe gazon en de bloemknoppen komen langzaam tot bloei. Dan weet je het… dit is een tuin om jaren van te genieten.

Kies je ervoor om een compleet nieuwe tuin aan te laten leggen? Dan beginnen we met het maken van een persoonlijk ontwerp. Jullie tuinwensen en ideeën vormen samen met ons advies de basis voor het tuinontwerp.

Van onderdeel tot complete tuin

Zijn de ideeën helder? Dan starten we met de aanleg van de tuin. We planten, bestraten en bouwen alles voor jullie nieuwe buitenomgeving. Met oog voor natuur en duurzaamheid. Geen compleet nieuwe tuin nodig? We creëren ook delen daarvan. Denk aan:

En we gaan verder. Wil je jouw woning, kantoor of vakantiepark voorzien van een meer luxe? Hoveniersbedrijf Martijn Buld uit Ruinerwold (dichtbij Meppel) legt de tuin aan die past bij je leef- en werkstijl. Van veranda tot vijver. Van openhaard tot jacuzzi. Van beregeningssysteem tot robotmaaier. En van elektrisch aangestuurde poort tot buitenkeuken.

Voor- en nazorg

Een tuin opknappen zonder overlast? Dat kan! Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. Denk aan een aankondiging in de brievenbus van je buren, rijplaten op de oprit en uiteraard ruimen we alles netjes op. Onze uitgangspunten zijn: zo min mogelijk overlast en alles perfect afronden. En wist je dat wij indien nodig ook vergunningen voor je regelen?

Bij elke tuin leveren we bovendien een persoonlijk onderhoudsboekje af. Hierin staat alle informatie over de bloemen en planten. Hoeveel water hebben ze nodig? Wanneer moet je ze bemesten? En hoe te knippen of snoeien? Na 6 maanden kloppen we nog even aan om samen door de tuin te lopen. Want alles moet groeien, bloeien en liggen volgens plan. Precies volgens de afspraken.

Benieuwd wat onze werkwijze uniek maakt?

Je leest er alles over op de Over ons-pagina.

Schreur Rogat 027

PROJECT TUINAANLEG
Schreur Rogat