BESTRATING

Bestrating

Het opnieuw bestraten van een tuinpad, oprit of terras zorgt voor eenheid tussen de elementen in jullie tuin. En naast dat het een functionele rol speelt, is (sier)bestrating een belangrijke factor voor de uitstraling. Het draait om de perfecte combinatie van kleuren, materialen en patronen. Bij het ontwerp en de materiaalkeuze houden we altijd rekening met de tuin én de woning.

Kwaliteit en uitstraling

Door de elementen in de tuin met elkaar te verbinden, zorgen we ervoor dat alles één geheel wordt. Wat voor een tuin is het? Hoe ziet de woning eruit? En van welke stijl houd je? Door in gesprek te gaan, weten we al je wensen en ideeën. Al deze antwoorden en nog veel meer, staan aan de basis voor jullie bestratingadvies.

Sierbestrating met bijzondere tegels en materialen. Daar worden we blij van. Voor het beste resultaat worden alle tegels bij ons op maat gezaagd. Dat zorgt ervoor dat jullie woning en tuin weer één worden.

Netjes werken

En zijn we klaar? Dan ruimen we alles netjes op. Zodat je optimaal kunt genieten van huis én tuin.

Werken aan de uitstraling van de tuin?

We komen vrijblijvend even langs!

Oprit

BESTRATING OPRIT

Wanneer u uw huis goed wilt bereiken is het van belang dat uw oprit stevig wordt gestraat.  Een oprit kan uit veel verschillende materialen bestaan, deze kunnen wij allemaal verwerken. De basis van een goede oprit is het grondwerk, hiervoor hebben wij de juiste machines.

SIERBESTRATING

SIERBESTRATING

Verharding kan in allerlei vormen worden toegepast. Ook zorgt een basis van tegels of stenen voor een onderhoudsarme tuin.