TUINONTWERP

Tuinontwerp

Een tuin aanleggen zonder ontwerp? Dat is hetzelfde als een huis bouwen zonder bouwtekening. Met een duidelijk plan halen we het beste uit jouw vierkante meters.

Voor iedereen een fijne tuin

Voor we een schop in de grond steken, luisteren we naar je wensen en geven we antwoord op vragen als: waar bestaat je droomtuin uit? Hoe wil je de tuin straks gebruiken? En houd je van tuinieren? Op die manier creëren we voor iedereen een fijne tuin.

Complete metamorfose of herinrichting? Alles start met de juiste voorbereiding. Wij kijken met andere ogen naar een tuin. Creativiteit, duurzaamheid en functionaliteit vormen daarbij de uitgangspunten. Dit is de basis voor een unieke tuin.

Wij werken duurzaam. Voor mens én natuur!
Op de Over ons-pagina leggen we uit hoe.

Sparren en adviseren

We starten altijd met een goed gesprek. We bespreken ideeën en wensen. We struinen door de tuin. Observeren. En sparren er samen even rustig op los. Wat is mogelijk en hoe kunnen we jullie wensen vertalen naar de nieuwe buitenruimte? Dit gesprek is de basis voor het ontwerp. Het gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. We zullen pas kosten in rekening brengen als we ook daadwerkelijk gaan samenwerken.

Tuinontwerp

Gaan we aan de slag? Dan nodigen we jullie voor de presentatie van het ontwerp uit op de woonboerderij van Hoveniersbedrijf Martijn Buld in Ruinerwold (dichtbij Meppel, Zwolle en Hoogeveen). Door het laten zien van een 3D-animatie krijg je direct het gevoel en de sfeer bij de nieuwe tuin. Je krijgt inzicht in de verhoudingen, de dieptes en de hoogtes. En we informeren je over de materiaalkeuze en laten het beplantingsplan zien. Door middel van referentiebeelden ontstaat er een duidelijke schets van het tuinontwerp. Zo begint het tuinontwerp echt te leven. En natuurlijk krijg je dit ontwerp mee naar huis.

Jullie tuinideeën op papier?

Maak direct een afspraak.

Tuinontwerp project

PROJECT TUINONTWERP

Tuinontwerp project 2

PROJECT TUINONTWERP

Prijzen

Indicatie van prijzen:

0-100m2
€ 450.-

100-500m2
€ 950.-

500-750m2
€ 1.250.-

750-1000m2
€ 1.450.-

>1000m2 
op aanvraag

De bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen per situatie afwijken!